Curățenie Post Constructor

Servicii Curățenie Post Constructor

Operațiunile de curățenie după constructor sunt complexe și necesită echipamente profesionale și soluții de curățare speciale, cu randament ridicat.
UTILAJE PROFESIONALE
Lucram cu gama premium de mașini profesionale Tenant, Hako, Orbis, Depureco, Profi- Fleeper și multe altele.
ACOPERIRE NAȚIONALĂ
Prestăm serviciile într-o multitudine de domenii, cu 100% rezultate excelente și clienți mulțumiți, în orice oraș din România dar și în alte țări europene.
Vizitează Parc Utilaje Servicii Curățenie și convinge-te de eficiența noastră!
Te invităm să citești pe blog Operațiunea ”Casa Lună”

Contactează-ne telefonic pentru o ofertă personalizată

https://handy-man.ro/wp-content/uploads/2021/05/curatenie-post-constructor-park-lake-bucuresti-handyman-international-20-899x720-1.jpeg

Handyman te ajută după renovare!

Noi suntem alături de tine cu servicii personalizate de curățenie după constructor, în funcție de nevoile tale.

Resturile de ciment, urmele de vopsea și var, praful și resturile de chit sau petele dificile ce rămân în spațiile în care s-au făcut renovări sau amenajări, pot fi îndepărtate eficient de echipa Handyman cu utilaje și personal specializat.

Curățenia după zugrăvit, după văruit sau după șantier în general, nu este o activitate la îndemâna oricui, mai ales dacă nu ai timpul necesar și vrei să îți reiei activitatea cât mai curând.

Intervenim rapid, cu personal calificat în curățenie și igienizare, în orice zi a săptămânii, pentru ca tu să îți reiei activitatea cât mai rapid.

https://handy-man.ro/wp-content/uploads/2021/05/curatenie-post-constructor-santier-porr-construct-bucuresti-handyman-international-3-900x720-1.jpg

Servicii profesionale de curățenie, oricând ai nevoie!

Oferim servicii complete de curățenie și iți punem la dispoziție și alte tipuri de servicii de curățenie profesională, la prețuri avantajoase, atât în București cât și în alte orașe din România:

Nu te-am convins încă?

Economisește resurse și timp.

Super curat și preț avantajos ai doar cu echipa HANDYMAN!

Solicită o ofertă personalizată, în funcție de nevoile tale și te vom contacta rapid!

    Pot fi contactat prin: