Închiriere Personal

Închiriere Personal

Handy Man închiriază propriul personal clienților, atât timp cât aceștia au nevoie de el.

Apelând la leasingul de personal, clienții au acces rapid la forță de muncă preselectată și calificată, transformând cheltuielile de personal în cheltuieli cu serviciile de curățenie.

Handy Man asigură realizarea tuturor proceselor de gestiune a resurselor umane și activităților administrative pentru propriul personal închiriat clientului.


Suntem alături de tine, dacă ai nevoie de personal pentru:
ÎNTREȚINERE CURĂȚENIE
MENAJ
DIVERSE EVENIMENTE
ATRIBUȚII ADMINISTRATIVE ȘI REPARAȚII

Contactează-ne telefonic pentru o ofertă personalizată

https://handy-man.ro/wp-content/uploads/2021/05/inchiriere-personal-handyman-3.jpeg

Care sunt avantajele pentru tine și afacerea ta?

În primul rând îți acoperi rapid necesarul de personal determinat de creșteri bruște ale producției, comenzi neprevăzute, concedii, absența neașteptată de la muncă.

Astfel menții sau mărești profitabilitatea afacerii și elimini derapajele în producție și în relația cu clienții.
Firma care folosește leasingul de personal devine utilizatorul personalului, iar responsabilitățile acesteia ca angajator sunt împărțite cu firma noastră.

Un alt avantaj important, atunci când folosești închirierea de personal de la Handyman, este reducerea riscului de a alege o persoană nepotrivită pentru postul vacant. Câștigi timp și eficiență!

https://handy-man.ro/wp-content/uploads/2021/05/inchiriere-personal-handyman-4.jpeg

Servicii complete

Noi ne ocupăm de toate formalitățile legate de calitatea lor de angajați. Personalul închiriat va desfășura activitatea solicitată cu maximum de profesionalism, pe întreaga durată a contractului.

Oferim servicii complete de curățenie și iți punem la dispoziție și alte tipuri de servicii de curățenie profesională, la prețuri avantajoase, atât în București cât și în alte orașe din România:

Nu te-am convins încă?

Solicită o ofertă personalizată

Servicii profesionale de curățenie, menaj și reparații, cu personal calificat și fără costuri suplimentare, închiriat de la Handyman!

    Pot fi contactat prin: