Operațiunea ”Casa Lună”

aprilie 22, 2021

Operațiunea ”Casa Lună”

Curățenia generală poate avea efecte benefice asupra stării tale de spirit, a sănătății și asupra randamentului în activitățile zilnice. Așa că, o dată la câteva luni trebuie să te pregătești, să-ți faci un plan înainte de începerea acestei activități. În primul rând, asigură-te că ai timp și chef să faci acest lucru, pentru că poți să evadezi destul de simplu, dacă apelezi la o firmă profesională de curățenie.

Din moment ce primăvara este pe-aproape, ne vom rezuma la curățenia specifică de primăvără. Practic se încheie perioada de hibernare, iar după lunile friguroase de iarnă, o reîmprospătare a locuinței este binevenită. Iar dacă primăvara este un anotimp atât de frumos și casa ta ar trebui să fie la fel. Poate începutul este un pic mai greu, dar după aceea îți intri în ritm. O recomandare pe care o pot face din experiență proprie ar fi să asculți muzică când trebăluiești prin casă, vei observa că ai mai mult elan și spor. La o curățenie generală, puțină organizare nu strică, ci te va ajuta să faci treburile pe rând, într-un timp mai scurt.

Cu ce începi și de unde?

În primul rând, te asiguri că ai în casă toate soluțiile și uneltele necesare, ca să nu fie nevoie să pleci la supermarket în timpul procesului, pentru că irosești timp și nu acesta este scopul. Scopul este să fim cât mai eficienți, să avem totul la îndemână. Ai grijă să cumperi soluții cu miros plăcut, care să nu-ți displacă. Dacă dorești să ai o casă cu miros de primăvară, poți alege produse care conțin lăcrămioară sau lavandă, cea din urmă fiind cunoscută în mod deosebit pentru proprietățile relaxante pe care le deține. Din moment ce am avut grijă să achiziționăm tot ceea ce ne trebuie ne putem apucă de treabă. Pentru a nu munci de pomană, curățenia se începe de sus în jos, de la tavan la podea. Mai întâi veți curăța lustrele și tapetul, iar mai apoi continuați cu obiectele de mobilier joase, până ajungeți la parchet. Pe suprafețele orizontale, întotdeauna se depune mai mult praf, de aceea trebuie să le acordați o mai mare atenție față de suprafețele verticale.

Vrei mai mult timp pentru tine?

Curățenie și iar curățenie. Primăvara. Afară soarele e prietenos, pomii sunt verzi, albinele zumzăie, parcă ar merge mai bine o plimbare în parc. Foarte simplu, intri pe internet și cauți o firmă profesională de curățenie. Firmele de curățenie oferă o gamă largă de servicii și îți pun la dispoziție soluții avantajoase de curățenie. Soluțiile și echipamentele folosite de o firmă profesională de curățenie nu se compară cu mătura sau aspiratorul nostru. Echipele de curățenie sunt alcătuite din oameni cu experiență, care îți vor face casa lună, conform instrucțiunilor lăsate de tine. Unii ar spune că este doar un moft, dar în fapt este o investiție minunată, pentru că ar trebui să ne bucurăm mai mult de viață, de cei dragi și de tot ceea ce ne înconjoară.

Chiar dacă ți-ai făcut un plan de a face curățenie, ai ales să chemi o menajeră sau ai apelat la o firmă profesională de curățenie, nu uita că la final, când totul este împrospătat, să adaugi și câteva aranjamente de flori naturale. Îți vor da o stare de bine și un zâmbet prelung.

Spor la curățenie!