Curățenie Industrială

Servicii Curățenie Industrială

Fie că îți desfășori activitatea în București, Cluj, Iași sau Constanța, HANDYMAN este alături de tine cu servicii profesionale de curățenie la preț avantajos!
UTILAJE PROFESIONALE
Lucram cu gama premium de mașini profesionale Tenant, Hako, Orbis, Depureco, Profi- Fleeper și multe altele.
ACOPERIRE NAȚIONALĂ
Prestăm serviciile într-o multitudine de domenii, cu 100% rezultate excelente și clienți mulțumiți, în orice oraș din România dar și în alte țări europene.
Vizitează Parc Utilaje Servicii Curățenie și convinge-te de eficiența noastră!
Te invităm să citești pe blog Operațiunea ”Casa Lună”

Contactează-ne telefonic pentru o ofertă personalizată

https://handy-man.ro/wp-content/uploads/2021/04/curatenie-industriala-handyman-international-768x522-1.jpg

Serviciile noastre îți economisesc timp, resurse și bani

Alături de Handyman, partenerul tău în curățenie, îți desfășori activitatea în condiții de maximă siguranță și profitabilitate.

Oferim o gamă largă de servicii de curățenie și întreținere pentru sectorul industrial cu accent pe igienizarea și întreținerea spațiilor de desfășurare a activității zilnice, de depozitare, a tavanelor, a fațadelor, etc. cu metode de intervenție eficiente și rapide.

Handyman este pregătit să presteze servicii de curățenie industrială în diferite domenii de activitate, de la industria alimentară, medicală, linii de producție, uzine, depozite logistice, hale industriale, etc.

În cei 12 ani de activitate, HANDYMAN a devenit partenerul regional de bază pentru companii ca Hornbach, Sky Tower, Unirea Shopping Center, Therme, Sun Plaza, Mega Mall, Promenada Mall, Altex, Domo, Novotel, Petrom, BT Asigurări, Rosal și altele.

Parcul de Utilaje pentru Serviciile de Curățenie HANDYMAN  este format din gama premium de mașini profesionale Tenant, Hako, monodisc Orbis, aspiratoare industriale Depureco și Hako, aparate de igienizare și măturători semiautomate Profi- Fleeper și multe altele.

https://handy-man.ro/wp-content/uploads/2021/04/Mega-Mall-Handy-Man-017.jpg
https://handy-man.ro/wp-content/uploads/2021/04/Mega-Mall-Handy-Man-006.jpg

Servicii profesionale de curățenie industrială, oricând ai nevoie!

Intervenim rapid, cu personal calificat în curățenie și igienizare, în orice zi a săptămânii.

In plus, iti oferim servicii complete de curățenie și iți punem la dispoziție și alte tipuri de servicii de curățenie profesională, la prețuri avantajoase, atât în București cât și în alte orașe din România:

Nu te-am convins încă?

Acționează ca un expert în curățenie!

Solicită o ofertă personalizată, în funcție de nevoile tale și te vom contacta rapid!

    Pot fi contactat prin: