HANDYMAN îți oferă Servicii DDD

Handyman este autorizată DSP și DSV pentru efectuarea de servicii DDD, atât în București cât și în celelalte orașe din România.

Realizăm decontaminarea spatilului de locuit sau de desfășurare a activității comerciale, indiferent de industria în care activați: alimentară, medicală, farmaceutică, HORECA, mijloace de transport, hale, spații de producție, locuri de joacă, etc.

PERSONAL CALIFICAT
Echipa HANDYMAN execută serviciile DDD în condiții de maximă siguranță și cu o calitate superioară a lucrării.
ACOPERIRE NAȚIONALĂ
Prestăm serviciile într-o multitudine de domenii, cu 100% rezultate excelente și clienți mulțumiți, în orice oraș din România dar și în alte țări europene.
Vizitează Stoc Ustensile și Accesorii DDD și convinge-te de eficiența noastră!
SIGUR SI EFICIENT
Folosim metode non-toxice și substanțe omologate, pentru siguranta ta si a afacerii tale.

Contactează-ne telefonic pentru o ofertă personalizată

https://handy-man.ro/wp-content/uploads/2021/05/servicii-ddd-handyman-4.jpeg

De ce este importantă deratizarea?

Deratizarea se realizează prin aplicarea unui număr de măsuri menite să elimine rozătoarele dăunătoare. Vizează de asemenea menținerea unui număr redus a acestor specii.

Rozătoarele consumă alimente de toate tipurile și contaminează cu excremente, urină și secreții. Rod mobilă, cablurile electrice, scândurile, rafturile, grinzile, ușile, etc, fiind astfel încadrate și la categoria dăunătorilor de materiale. Acționează că purtători a numeroase boli infecţioase, ce pot fi transmise la om și la alte animale. Reprezintă astfel și mijloace de răspândire a puricilor, care pot fi purtători de ciumă.

Handyman realizează deratizarea prin montarea de stații de monitorizare-intoxicare ce conțin substanțe pe suport de carne și legume deshidratate cu atractivi alimentari care acționează prin blocarea sistemului nervos central această metodă asigurând rezultate spectaculoase.

Ce este dezinsecția și la ce ajută?

Dezinsecția este operațiunea de distrugere a insectelor parazite (transmitătoare de boli) aflate în mediul uman. Se realizează printr-un ansamblu de mijloace și metode de prevenire și combatere.

Practic, operațiunea de dezinsecție este formată din două segmente:

Un segment preventiv-profilactic ce are rolul de a împiedică apariția dăunătorilor prin crearea unui mediu nepropice dezvoltării lor.
Respectarea măsurilor igienico-sanitare are un rol deosebit de important prin eliminarea surselor de hrană a acestora. Acest segment preventiv trebuie executat permanent, lunar pentru unitățile de alimentație publică și trimestrial pentru ceilalți agenți economici.

Dezinsecția are și un caracter curativ, de combatere, care se execută atunci când dăunătorii sunt deja prezenți și urmărește distrugerea completă a acestora cât și a larvelor. După executarea acestei operațiuni trebuie luate măsuri de îndepărtare a cauzelor apariției dăunătorilor fiind urmat de segmentul profilactic.

https://handy-man.ro/wp-content/uploads/2021/05/servicii-ddd-handyman-8.jpeg
https://handy-man.ro/wp-content/uploads/2021/05/servicii-ddd-handyman-11.jpeg
Handyman folosește mai multe metode de execuție a dezinsecției:

Dezinsecție Ecologică – se realizează prin amplasarea unor capcane cu suport adeziv, pe care insectele rămân imobilizate.

Dezinsecție Chimică – se realizează prin aplicarea de substanțe insecticide de ingestie și contact pentru combaterea larvelor și a insectelor adulte. Substanțele se aplică sub formă de pulberi, soluții, emulsii, aerosoli calzi, aerosoli reci, fumigatii. Dispozitivele cu care se acționează în această fază sunt pompe de presiune, atomizoare, generatoare de ceață rece și caldă.

Realizând în mod corect și regulat operațiuni de dezinsecție, în afară de eliminarea disconfortului creat de prezența lor, eliminați și posibilitatea transmiterii unor boli de la animale la om, insectele fiind un vector de transmitere, ținând cont și de pagubele economice pe care dăunătorii le fac.

Și nu uitați: la fiecare gândac pe care îl vedeți trebuie să vă gândiți că sunt mult mai mulți ascunși în locuri greu accesibile!

La ce folosește DEZINFECȚIA și când o aplicăm?

Dezinfecția este procesul care are că rezultat eliminarea germenilor patogeni de pe o suprafață sau un obiect. Vizează majoritatea microbilor și microorganismelor animale sau vegetale.

Operațiunea de dezinfecție are două părți:

Preventiv (profilactic) – urmărește eliminarea unor eventuali germeni patogeni sau condiționat patogeni. Aceștia alcătuiesc microbismul local și se dezvoltă având efecte negative asupra stării de sănătate a oamenilor și a animalelor.

De necesitate – urmărește combaterea unor boli infecțioase sau parazitare. Se realizează încă din momentul înregistrării primelor cazuri de boală și se încheie în momentul în care întregul focar a fost eliminat.

https://handy-man.ro/wp-content/uploads/2021/05/servicii-ddd-handyman-10.jpeg
https://handy-man.ro/wp-content/uploads/2021/05/servicii-ddd-handyman-5.jpeg

Echipa DDD Handyman

Dezinfectarea se realizează de către profesioniștii Handyman folosind substanțe dezinfectante, deși există și alte metode:

Totodată îți punem la dispoziție și alte tipuri de servicii de curățenie profesionale, executate cu personal specializat si utilaje eficiente:

Nu te-am convins încă?

Contactează-ne pentru servicii DDD profesionale

Solicită o ofertă personalizată, în funcție de nevoile tale și te vom contacta rapid!

    Pot fi contactat prin: