• +40 758 222 779

Numarul 1 in curatenie

Cele mai bune servicii de curatenie

Servicii de Deszapezire si Imprastiere Material Antiderapant

Handy Man va ofera servicii de deszapezire a spatiilor exterioare, avand la dispozitie si utilajele, dar si know-how-ul necesar acestei activitati
Serviciul oferit de compania noastra se evidentiaza prin eficienta si cuprinde:
– deszapezire mecanizata a suprafetelor acoperite de zapada
– indepartea manuala si/sau mecanizata a zapezii din locurile greu accesibile
– imprastierea de materiale antiderapante (clorura de calciu, nisip umectat, etc) alese impreuna cu clientul.
Astfel costurile deszapezirii sunt reduse si se prevevine asezarea unui nou strat de zapada si evitandu-se ineficienta si risipa.

Anotimpul rece ne-a surprins, an de an, cu volumul mare de zapada depusa, dar – totusi – am reusit sa rezolvam problema privind deszapezirea spatiilor exterioare, avand la dispozitie si utilajele, dar si “know-how”-ul necesar.

De aceea, in calitate de prestator de servicii profesionale de curatenie in Bucuresti, intai dezapezim mecanizat majoritatea suprafetelor acoperite de nameti, apoi indepartam manual zapada din locurile greu accesibile si abia la urma imprastiem materiale antiderapante (clorura de calciu – pe suprafetele orizontale, iar pe rampe – nisip si sare). Numai astfel se justifica costurile reduse ale deszapezirii, prevenindu-se asezarea unui nou strat de zapada si evitand ineficienta – in primul rand, iar in al doilea – risipa, rezultand economii la bugetul destinat deszapezirii. Reducerea costurilor la deszapezire conduce la preturi mici la capitolul curatenie pentru cladiri … asta e secretul: sa actionezi ca un expert in curatenie! Orice facility-management manager apreciaza asta!

Fara utilaje de deszapezire si echipamente profesionale de imprastiere a materialelor antiderapante si antiinghet nu se pote vorbi de servicii de deszapezire, respectiv de intretinerea spatiilor exterioare ale diverselor cladiri (de birouri, institutii, parcuri industriale, centre de afaceri, etc.). Iata de ce e important sa apelati la specialisti in curatenie, chiar si pentru “o banala deszapezire”.