• +40 758 222 779

NUMARUL 1 IN CURATENIE

Cele mai bune servicii de curatenie

NUMARUL 1 IN CURATENIE

Cele mai bune servicii de curatenie

DESPRE NOI

Compania HandyMan International

Încă de la înființarea companiei în anul 2005, numele HANDYMAN este sinonim cu profesionalismul. Calitatea incontestabilă și promptitudinea se îmbină cu varietatea, rezultatul fiind o gamă diversificată de servicii adresate companiilor medii și mari.

De la activități administrative, precum întreținerea spațiilor verzi, merchandising sau alpinism utilitar, la dezinfecție / deratizare / dezinsecție, servicii de curățenie interioară și exterioară sau operațiuni specifice sezonului rece, HANDYMAN oferă soluții complete adaptate cerințelor fiecărui client.

HANDYMAN deține toate certificările necesare în domeniu (certificate de calitate ISO 9001, 14001, autorizație de la Primărie privind prestarea de servicii DDD, autorizații DSP și DSV) și respectă normele ecologice impuse de UE. Gradul înalt de calificare și experiența personalului, precum și utilizarea de tehnologii și echipamente de ultimă generație garantează rezultate de cea mai bună calitate la prețuri accesibile.

Scopul companiei Handyman in ultimi 12 ani il reprezinta MANAGEMENTUL CALITATII SERVICIILOR, construind impreuna cu echipa de profesionisti un ansamblu de activitati, al caror scop il reprezinta atingerea unor obiective reale de utilizare optima a resurselor si eficientizarea personalului in vederea diminuari pierderilor. Acest ansamblu confera clientilor Handyman, incredere si un raport bun de calitate, versus costurile serviciilor contractate.

HANDYMAN ESTE NUMARUL 1 IN CURATENIE.

Cotatie de Pret

Completati formularul de contact de mai jos si va vom contacta cat mai curand cu putinta. De asemena ne puteti contacta telefonic la numarul +40.758.222.779.

  campuri obligatorii:

  Alege metoda prin care va putem contacta:

  TRIMITE CERERE

  SERVICIILE NOASTRE

  Datorită paletei vaste de servicii oferite, HANDYMAN centralizează comenzile ca unic furnizor, simplificând astfel procedura de lucru, asigură consultanță și asistență specializată în alegerea sistemului de curățenie, în funcție de specificul unic al clienților.

  La cerere, compania noastră poate efectua demonstrații ale serviciilor oferite și, tot la cerere, se pot lua în considerare și alte operațiuni, în urma unei evaluări calificate.


  LUCRARI RECENTE

  In cei 12 ani de activitate, HANDYMAN a devenit partenerul regional de baza pentru companii ca Hornbach, Sky Tower, Unirea Shopping Center, Therme, Sun Plaza, Mega Mall, Promenada Mall, Altex, Domo, Novotel, Petrom, BT Asigurări, Rosal și altele.

  All

  ECHIPA HANDYMAN

  Sfaturi si noutati din blog

  CLIENTI HANDYMAN INTERNATIONAL

  In cei peste 12 ani de activitate, HANDYMAN a reusit sa devina liderul pietei de servicii de curatenie sub aspectul grijei fata de clienti. Fiecare angajat impartaseste viziunea companiei si este instruit sa ia orice masuri necesare sa satisfaca sau sa depaseasca asteptarile.

  Obiectivul HANDYMAN este sa cladeasca parteneriate pe termen lung, oferind clientilor o experienta optima de colaborare si garantarea celor mai bune rezultate:


  CONTACTEAZA-NE

   campuri obligatorii:

   Alege metoda prin care va putem contacta: